Bigning - stor produktion

Bacciottini Pit Stop 36
Automatisk perforerings- och bigmaskin för ark upp till 36cm bredd. Pit Stop 36 är designad med fokus på on demand-produktion och digitaltryck. Standardutrustad med bigverktyg med självhäftande matris.
Bacciottini Pit Stop DG Line 6500
Automatisk perforerings-/bigmaskin med luftmatning. Utvecklad för print on demand och högt ställda krav på kvalitet och produktionshastighet.
Bacciottini Pit Stop DG Line 8000
Automatisk perforerings-/bigmaskin med luftmatning. DG Line 8000 är den naturliga utvecklingen av DG Line 6500 med högre produktionskapacitet. Utvecklad för print on demand och högt ställda krav på kvalitet och produktionshastighet.
Bacciottini Pit Stop AF High Speed
AF High Speed är den första maskinen i höghastighetsserien av Pit Stop-maskinerna. Ett steg över DG Line 8000 både vad gäller produktionshastighet och arktjocklekar (upp till hela 600g/m²).
Bacciottini Pit Stop FM High Speed
FM High Speed är (tillsammans med D2H High Speed, version med dubbla bighuvuden) den snabbaste maskinen i höghastighetsserien av Pit Stop med en produktionshastighet på upp till 14.000 sidor/timme och hantering av gramvikter mellan 80 och 600g/m².
Bacciottini Pit Stop D2H High Speed
The D2H High Speed (egentligen en FM High Speed med ett extra huvud) utgör toppen av Pit Stops höghastighetsserie. Det andra huvudet sitter parallellt med deet första och opererar nerifrån till skillnad från det första. Detta möjliggör bigning och perforering i samma pass eller, genom att installera två bigverktyg, bigning för Z-fals.
Cyklos Creaser, Perforator & Puncher AirSpeed 450
Luftmatad multifunktionell maskin för bigning, perforering och stansning. Inmatningsbredd 457 mm och inmatningshöjd 70 mm. Hanterar gramvikter vid bigning och stansning upp till 400 g/m² och perforering upp till 250 g/m².
CreaseMatic Auto 50
CreaseMatic Auto 50 är en programmerbar, luftmatad bigmaskin för gramvikter upp till 400g/m².
 

Tips!
Under katagorin »Falsning med big« hittar du kombinerade big- och falsmaskiner.

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund