Med utgångspunkt i efterbehandling och baserat på lika delar kvalitet och teknisk innovation har Bacciottini Group blivit en av de ledande aktörerna när det gäller utveckling och produktion av maskiner för bigning, perforering, falsning och skärning.

Bacciottinis maskiner är kända för sin höga kvalitet, produktivitet, långa livslängd och användavänlighet. Maskinerna integreras lätt i de flesta produktionsflöden inom t.ex. digitaltryck.

Bacciottini Magic Easy Fold Plus
Magic Easy Fold Plus är en falsenhet för papper och kartong från 120 till 600g/m² som ger ett perfekt big- och falsresultat utan brutna fibrer eller deformering av arken. Registerbord med vinklad inmatning garanterar transport och justering av bigade ark från vilken Pit Stop bigmaskin som helst.
Bacciottini Butterfly Easy 2 Fold
Butterfly Easy 2 Fold är en falsmaskin som kan kopplas i linje med vilken Pit Stop bigmaskin som helst. Två parallella falsveck uppnås med hjälp av Bacciottinis knivfalsteknik som möjliggör falsning av gramvikter upp till 450g/m² utan brutna fibrer eller deformering av arken (inte ens vid falsning mot fiberriktningen).
Bacciottini Pit Stop D2H High Speed
The D2H High Speed (egentligen en FM High Speed med ett extra huvud) utgör toppen av Pit Stops höghastighetsserie. Det andra huvudet sitter parallellt med deet första och opererar nerifrån till skillnad från det första. Detta möjliggör bigning och perforering i samma pass eller, genom att installera två bigverktyg, bigning för Z-fals.
Bacciottini Pit Stop FM High Speed
FM High Speed är (tillsammans med D2H High Speed, version med dubbla bighuvuden) den snabbaste maskinen i höghastighetsserien av Pit Stop med en produktionshastighet på upp till 14.000 sidor/timme och hantering av gramvikter mellan 80 och 600g/m².
Bacciottini Pit Stop AF High Speed
AF High Speed är den första maskinen i höghastighetsserien av Pit Stop-maskinerna. Ett steg över DG Line 8000 både vad gäller produktionshastighet och arktjocklekar (upp till hela 600g/m²).
Bacciottini Pulsed Perforation
Pulsed Perforation är en fristående perforeringmaskin för hel eller partiell perforering i matningsriktningen (trissa). Maskinen kan anslutas efter en annan automatisk big- eller perforeringsmaskin
Bacciottini Easy Flat Fold
Easy Flat Fold är Bacciottinis nya patenterade falssystem som kan kopplas i linje med vilken Pit Stop bigmaskin som helst. Falsar arktjocklekar från 120 upp till 600g/m² och garanterar en perfekt big/fals utan brutna fibrer eller deformerade ark.
Bacciottini Pit Stop DG Line 8000
Automatisk perforerings-/bigmaskin med luftmatning. DG Line 8000 är den naturliga utvecklingen av DG Line 6500 med högre produktionskapacitet. Utvecklad för print on demand och högt ställda krav på kvalitet och produktionshastighet.
Bacciottini Pit Stop DG Line 6500
Automatisk perforerings-/bigmaskin med luftmatning. Utvecklad för print on demand och högt ställda krav på kvalitet och produktionshastighet.
Bacciottini Pit Stop 36
Automatisk perforerings- och bigmaskin för ark upp till 36cm bredd. Pit Stop 36 är designad med fokus på on demand-produktion och digitaltryck. Standardutrustad med bigverktyg med självhäftande matris.
 
 

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund