Atlas HC Binder
Maskin för metallbindning som skapar professionella bokomslag.
5 816:-
Goldpress 5
Manuell präglingsmaskin för kliché och fonter med präglingsyta på 100x200 mm. Präglar med eller utan folie för en exklusiv effekt på trycksaker och andra accessoarer.
Coverator 330
Maskin för laminering av höga gramvikter och hårda omslag för metallbindning.
5 828:-
MultiCrease 52
Manuell multifunktionsmaskin med bigning och perforering för format ändå upp till 520 mm. Som tillval finns även hörnrundning, hörnskärning och kalenderstansning.
6 390:-
O Stand
Smart arbetsstation och förvaringshylla till Opus metallbindning maskiner och förbrukningsmaterial.
7 116:-
 

Fakta om metallbindning:


Patenterat system för exklusiv bindning av hårda och mjuka omslag. De tre delarna, framsida, baksida och ryggskena pressas ihop och slutprodukten liknar en professionellt trådlimbindad bok, utan att kräva kunskap eller avancerade maskiner.


Det finns en mängd olika maskiner och tillbehör för bindning med omslag och rygg. För tryck på omslag finns maskiner och tillbehör för prägling, stansning och laminering med eget motiv. Samma maskin som binder kan även avbinda för återanvändning, vilket gör systemet lika unikt som effektivt.

För att se maskiner för bindning, välj metallbindning i undermenyn till vänster. Maskiner för prägling och stansning av omslag hittas under "prägling" i menyn till vänster. Alla tillbehör inom metallbindning hittas under "förbrukning och tillbehör".

 

 

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund