Om Serva Efterbehandling

Serva efterbehandling erbjuder ett brett sortiment av maskiner och tillbehör till kontor, tryckerier och grafisk industri. Med över tusen kvalitetsartiklar inom allt från falsning, skärning och stansning till inbindning, häftning och laminering täcker vi det mesta inom området efterbehandling.

Under varje kategori finner du fakta och information för produkttyperna samt bilder och detaljerade specifikationer för varje enskild produkt. Om pris inte finns angivet begär du det genom vår smidiga offertfunktion.

Syftet är att du enkelt ska hitta det du söker och få komplett och korrekt information om våra produkter. Vår kunniga och erfarna personal finns såklart också tillgänglig att svara på dina frågor.

Fördelar

Serva står för en modern och strukturerad organisation med en effektiv distribution från fabrik till kund. Vi samarbetar med många olika tillverkare och distributörer runt om i världen och har noggrant valt ett sortiment för att kunna erbjuda de bästa produkterna. Eftersom de flesta produkter kommer direkt från tillverkare, utan mellanhänder, kan vi också erbjuda marknadens lägsta priser.

Vi har det som krävs för att leverera och supportera säkra och effektiva lösningar. Vår personal har lång erfarenhet inom service, distribution, import och även grafisk produktion av trycksaker. Med andra ord, vi kan branschen och förstår våra kunder.

Trygghet och service

Serva har ambitionen att ge dig som kund bästa tänkbara service. Med fler resurser och personliga relationer får du en bättre service och support hela vägen. Vår engagerade personal finns alltid tillgänglig att hjälpa dig och svara på dina frågor.

Från vårt kontor i Östersund erbjuder vi support, snabba leveranser och visning av maskiner. Vi tillhandahåller service och support i hela landet, vilket vi hoppas ska skapa trygghet för säkra och långsiktiga relationer.

Serva använder leveransvillkoret DDP, vilket innebär att vi står risken för skador och förlust fram tills dess att fraktbolaget lämnar varan till beställaren. Om något är fel eller skadat i leveransen står Serva självklart för returfrakt och ersättningsleverans.

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund