Stansning - kalenderstansning

Warrior Heavy Puncher 21146
Mycket kraftfull hörn- och kalenderstans med luftsystem och microjustering. Stansar även plast med verktyg i härdat stål. Passar vid höga volymer och när kraven är som allra högst.
Cyklos Calendar Punch CP 20
Liten men robust maskin för kalenderstansning, även kallad halvcirkelstans och "tumgreppstans". Används ofta vid spiralbundna kalendrar. Passar utmärkt då krav och behov är lite högre, men volymerna inte stora nog för en större och mer automatisk maskin.
1 490:-
Warrior Corner Rounder
Manuell stansmaskin med många möjligheter som hörnrundning, rak hörnskärning, hålstansning och kalenderstansning. Utmärkt "startmodell" och lägre produktionsvolymer.
990:-
Warrior Puncher Thumbcut
Enkel manuell maskin för kalenderstansning, även kallad halvcirkelstans och "tumgreppstans". Passar vid låg produktionsvolym och när kraven inte är som allra högst.
300:-
MultiCrease 52
Manuell multifunktionsmaskin med bigning och perforering för format ändå upp till 520 mm. Som tillval finns även hörnrundning, hörnskärning och kalenderstansning.
6 390:-
Paperfox Multipuncher MPE-2
Kraftfull elektrisk stansmaskin som stansar i många olika material som papper, kartong, plast, folie och läder. Verktyg för många olika stanstyper, även specialanpassade på förfrågan.
Stago HS-50
Flexibel manuell allroundstans.
 
 

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund