Paperfox Multipuncher MPE-2
Kraftfull elektrisk stansmaskin som stansar i många olika material som papper, kartong, plast, folie och läder. Verktyg för många olika stanstyper, även specialanpassade på förfrågan.
Paperfox Cardboard edge protector cutter EVV-3
Hörnskärare för snabbare och enklare kapning av hörnskydd / kantskydd i hårdpapp, används främst som skydd vid stötar av känsligt gods. Hävarmskonstruktion som kräver minimal kraft vid kapning.
3 990:-
Cyklos CreaseFolder Trifold 360 & AirSpeed 450
Luftmatad fals- och bigsystem för perfekta falsveck på högre gramvikter. Dubbla falsveck för de fem vanligaste falstyperna. Multifunktionell lösning även för separat bigning, perforering, stansning och skärning. Inmatningsbredd 457 mm och inmatningshöjd 70 mm.
Paperfox Kisscutter, Creaser & Perforator R-761
Semiautomatisk multifunktionsmaskin med trissor för ytskärning, skärning, bigning och perforering. Hanterar både små och stora format, upp till 760 mm bredd och obegränsad längd. Konstruerad för exakt passning och precision även i långa serier.
Cyklos Creaser, Perforator & Puncher AirSpeed 450
Luftmatad multifunktionell maskin för bigning, perforering och stansning. Inmatningsbredd 457 mm och inmatningshöjd 70 mm. Hanterar gramvikter vid bigning och stansning upp till 400 g/m² och perforering upp till 250 g/m².
Cyklos Creaser, Perforator & Puncher GPM 450 Speed
Friktionsmatad multifunktionell maskin för bigning, perforering och stansning. Inmatningsbredd 457 mm och inmatningshöjd 50 mm. Hanterar gramvikter vid bigning och stansning upp till 400 g/m² och perforering upp till 250 g/m².
Cyklos Creaser & Perforator GPM 450 SA
Semiautomatisk big- och perforeringsmaskin för små- och medelstora volymer. Hanterar SRA3-format i båda ledder och gramvikter upp till 400 g/m². Enkel programmering via touch screen.
Digital Foil Fuser DF-350
Folieringsmaskin för digitaltryckta ark som ger en foliering med skarpa kanter och mycket god vidhäftning. Snabb produktion med semiautomatisk matning av ark upp till SRA3-format.
Bold X10 - öljettpress
Robust portabel öljettpress med hög prestanda och precision. Utbytbara verktyg för tre olika öljettstorlekar. Passar användare med höga krav och lägre produktionsvolymer alternativt komplement till produktionsmaskin.
3 990:-
Cyklos Calendar Punch CP 20
Liten men robust maskin för kalenderstansning, även kallad halvcirkelstans och "tumgreppstans". Används ofta vid spiralbundna kalendrar. Passar utmärkt då krav och behov är lite högre, men volymerna inte stora nog för en större och mer automatisk maskin.
1 490:-
HSM Kartongstrimlare P425
Kartongstrimlare i mobil golvmodell som skapar flexibelt, kostnadsfritt och miljövänligt förpackningsmaterial. 20mm inmatningshöjd (1-3 lager kartong).
HSM Kartongstrimlare C400
Kartongstrimlare i bordsmodell som skapar flexibelt, kostnadsfritt och miljövänligt förpackningsmaterial. 10mm inmatningshöjd (ett lager kartong). JUST NU, KAMPANJPRIS!
13 900:-19 900:-
Coil 3:1 stålspiral
Coilspiraler i stål, utmärkt komplement till klassiska wire-spiraler. Denna unika variant har...
252:-
Cyklos Corner Rounder CCR40
Manuell hörnrundare, robust och smart konstruerad för användare med krav på hög prestanda och precision. Stort arbetsbord och rymlig uppsamlingslåda. Enkel justering av vinkelstöd för perfekt precision. Ett stansverktyg i härdat stål ingår, ytterligare fem finns som tillval.
Cyklos Rotary Perforator RPM 350 Plus
Friktionsmatad perforeringsmaskin med roterande trissor för mycket snabb produktion, upp till 6000 A4 ark/timme. Hanterar upp till SRA3 format och 5 perforeringstrissor samtidigt.
17 900:-
Cyklos Creaser & Perforator GPM 320
Kombinerad big- och perforeringsmaskin med mycket hög prestanda och precision. För format upp till stående SRA3. Perfekt perforering vid både tunna och tjockare ark. Bigning med 3 olika bredder. Enkel justering av skevhet.
4 990:-
 
 

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund