Digital Foil Fuser DF-350
Folieringsmaskin för digitaltryckta ark som ger en foliering med skarpa kanter och mycket god vidhäftning. Snabb produktion med semiautomatisk matning av ark upp till SRA3-format.
14 990:-
Bold X10 - öljettpress
Robust portabel öljettpress med hög prestanda och precision. Utbytbara verktyg för tre olika öljettstorlekar. Passar användare med höga krav och lägre produktionsvolymer alternativt komplement till produktionsmaskin.
3 990:-
Cyklos Calendar Punch CP 20
Liten men robust maskin för kalenderstansning, även kallad halvcirkelstans och "tumgreppstans". Används ofta vid spiralbundna kalendrar. Passar utmärkt då krav och behov är lite högre, men volymerna inte stora nog för en större och mer automatisk maskin.
1 490:-
HSM Kartongstrimlare P425
Kartongstrimlare i mobil golvmodell som skapar flexibelt, kostnadsfritt och miljövänligt förpackningsmaterial. 20mm inmatningshöjd (1-3 lager kartong).
HSM Kartongstrimlare C400
Kartongstrimlare i bordsmodell som skapar flexibelt, kostnadsfritt och miljövänligt förpackningsmaterial. 10mm inmatningshöjd (ett lager kartong).
Cyklos Corner Rounder CCR40
Manuell hörnrundare, robust och smart konstruerad för användare med krav på hög prestanda och precision. Stort arbetsbord och rymlig uppsamlingslåda. Enkel justering av vinkelstöd för perfekt precision. Ett stansverktyg i härdat stål ingår, ytterligare fem finns som tillval.
Cyklos Rotary Perforator RPM 350 Plus
Friktionsmatad perforeringsmaskin med roterande trissor för mycket snabb produktion, upp till 6000 A4 ark/timme. Hanterar upp till SRA3 format och 5 perforeringstrissor samtidigt.
17 900:-
Cyklos Creaser & Perforator GPM 320
Kombinerad big- och perforeringsmaskin med mycket hög prestanda och precision. För format upp till stående SRA3. Perfekt perforering vid både tunna och tjockare ark. Bigning med 3 olika bredder. Enkel justering av skevhet.
3 990:-
Neolt Sword EL 210/250/310
Neolt Sword är en elektrisk vertikalskärare med hög precision och steglös justering av skärhastighet. Utvecklad med fokus på mindre till medelstora skyltproducenter, butiker mm. Praktiskt system med två fast installerade skärhuvuden och möjligheten till ett tredje utbytbart.
Neolt Sword 165/210/310
Sword är instegsmodell i Neolts sortiment av vertikalskärare. Utvecklad med fokus på mindre till medelstora skyltproducenter, butiker mm. Praktiskt system med två fast installerade skärhuvuden och möjligheten till ett tredje utbytbart.
Bacciottini Pulsed Perforation
Pulsed Perforation är en fristående perforeringmaskin för hel eller partiell perforering i matningsriktningen (trissa). Maskinen kan anslutas efter en annan automatisk big- eller perforeringsmaskin
Bacciottini Easy Flat Fold
Easy Flat Fold är Bacciottinis nya patenterade falssystem som kan kopplas i linje med vilken Pit Stop bigmaskin som helst. Falsar arktjocklekar från 120 upp till 600g/m² och garanterar en perfekt big/fals utan brutna fibrer eller deformerade ark.
Mamo PER 45 Perforator
Lättanvänd och robust manuell perforeringsmaskin från Mamo. Två skjutbara stöd med fästskruvar på båda sidor för högsta precision.
2 995:-
Qupa Electric Puncher D600
Elektrisk stansmaskin med utbytbara kassetter som gör att du kan stansa för comb, coil och wire (även med kalenderstans). Valfri kassett ingår.
6 588:-
Qupa Manual Puncher M600
Qupa M600 är en smart manuell stansmaskin med utbytbara kassetter som gör att du kan stansa för comb, coil och wire (även med kalenderstans). Valfri kassett ingår.
3 227:-
Qupa Auto Wire Binder MC320
Bindmaskin för automatisk stängning av wirespiraler. Automatisk avkänning av wirestorlek och många andra finesser.
6 927:-
Tauler PrintLam CTIS 75 arklaminator
Helautomatisk och snabb maskin för arklaminering med luft- och stapelmatning som lämpar sig utmärkt för större upplagor.
Tauler Smart B3 Matic arklaminator
Kompakt maskin för laminering av ark med automatisk stapelmatning. För mindre till medelstora upplagor.
WiAir 1000
Portabel och smidig maskin för att skapa luftkuddar till förpackning. Reglerbart lufttryck och låg ljudnivå. Producerar 3 meter/minut.
3 950:-
Mamo SQ320 Booklet Maker
Semiautomatisk broschyrhäft med inbyggd fyrkantsrygg. Kan binda upp till liggande A4 i matningslängd.
Hang PiccoStar 102-50 öljettmaskin
Elektrisk öljettmaskin för självstansande metallöljetter. Beställs med fast verktyg för öljetter med innerdiameter från 3mm till 7,5mm. Bordsmodell.
Hang PiccoStar 102-60 öljettmaskin
Elektrisk öljettmaskin med två huvuden för självstansande metallöljetter. Beställs med fasta verktyg för öljetter med innerdiameter från 3mm till 7,5mm. Bordsmodell.
Hang Piccolo 102-04/102-28 öljettmaskin
Manuella öljettmaskiner för självstansande metallöljetter. Bords- eller golvmodell. Beställs med ett utbytbart öljettverktyg för öljetter med innerdiameter från 3mm till 7,5mm. Fler verktyg kan köpas separat.
Hang Piccolo 102-00/102-20 öljettmaskin
Manuella öljettmaskiner för självstansande metallöljetter. Bords- eller golvmodell. Beställs med fast öljettverktyg för öljetter med innerdiameter på 4mm alternativt 5,5mm.
Hang Piccolo 102-15 öljettmaskin
Manuell öljettmaskin med två huvuden för självstansande metallöljetter. Beställs med fasta verktyg för öljetter med innerdiameter från 3mm till 7,5mm. Bordsmodell.
Secabo C V skärplotter
Hög skärkvalitet och precision gör Secabo C V-seriens skärplottrar till pålitliga arbetshästar. Hanterar alla vanligt förekommande media upp till 135 cm bredd.
7 511:-
Secabo S II skärplotter
Secabo S II-serien skärplottrar har utvecklats för större volymer med högt ställda krav på precision. Maskinen hanterar alla vanligt förekommande media upp till 135 cm bredd.
9 391:-
Secabo T II skärplotter
Secabo T II-seriens skärplottrar erbjuder moderna automatiserade funktioner perfekt anpassade för arbete med stora format och kvantiteter
11 083:-
Schneider Senator 78/92 Compact/Advance
Semihydraulisk höghastighetsskärmaskin med elektromekaniskt direktdriven kniv och hydraulisk pressbalk.
PlastGrommet Bull Rack XXL
Mobilt rullställ för 8 rullar med längd upp till 320 cm.
10 745:-
Föregående12

International visitors

Welcome to our site servaprintfinishing.com

- Varumärken i urval -

Serva Efterbehandling: Om Serva
Köpvillkor
Kontakt

Serva Group AB
Tel. 010-195 96 10
Fax 010-195 96 11

info@servagroup.se

Odenskogsvägen 11
831 48 Östersund